voor wie

Wie kan bij de
podoloog terecht?

Iedereen beweegt

Beweging is in deze tijd van zitten en kantoorwerk een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. More than feet richt zich in de eerste plaats op de screening van sporters en kinderen. Uiteraard zijn andere doelgroepen ook welkom.

Vergis u niet: bewegen doen we allemaal. Ook wanneer we niet aan de vooropgestelde tienduizend stappen per dag komen. Het is pas wanneer het evidente pijnlijk of moeilijk wordt dat we ons ervan bewust zijn hoe weinig voor de hand liggend het is. Een podologische screening en behandeling kan zowel curatief als preventief zinvol zijn.

Sporters

Wie recreatief, semiprofessioneel of professioneel sport beoefent – jong of oud – wil dat blessurevrij kunnen. De beste omstandigheden zijn nodig om de beste resultaten te boeken. More than feet kan daarin een begeleidende en adviserende rol vervullen en staat elke gedreven sportman of sportvrouw graag met raad en daad bij.

Kinderen

Podologische zooltherapie is bij kinderen niet altijd noodzakelijk. Een fout stappenpatroon gaat op jonge leeftijd ook niet noodzakelijk gepaard met pijn of klachten. Toch is het aangewezen alert te blijven: goed begonnen is half gewonnen maar het omgekeerd geldt net zo goed. Op latere leeftijd kunnen slechte patronen tot problemen leiden.

Wie twijfelt of het zekere voor het onzeker wil nemen: vanaf 6 jaar kan een analyse zinvol zijn. In ieder geval is het juiste schoeisel essentieel bij de ontwikkeling van elke kindervoet.