prijzen

Hoeveel kost
een podoloog?

Een podoloog doet verschillende zaken en rekent daarvoor telkens een transparante prijs aan. In bepaalde gevallen geldt daarbij een terugbetaling.

Een bewegingsanalyse kost 60 euro. Deze stap- en/of loopanalyse gebeurt met behulp van drie highspeed-camera’s die de verschillende gewrichten vanuit verschillende hoeken registreren en is nodig om tot een correcte diagnose te komen.

Is de conclusie dat podologische zolen nodig zijn om pijnvrij te functioneren, dan worden die door de podoloog ontworpen. Specifieke hardheid, eventuele correcties en de ontlasting van drukpunten leveren een op maat ontworpen linker- en rechterzool op. Die worden in een gespecialiseerd lab gerealiseerd. Alle podologische zolen worden bij afhaling aangepast en geperfectioneerd. De zolen kunnen op een later moment, indien nodig, steeds aangepast worden in het atelier van de podoloog zelf.

Podologische zolen voor volwassenen

Podologische zolen voor kinderen

185 euro

145 euro

Podologische zolen voor volwassenen
185 euro
Podologische zolen voor kinderen
145 euro

Laat u binnen de vier jaar uw podologische zolen nazien en controleren, dan betaalt u daarvoor 40 euro.

Wordt een bezoek
aan de podoloog
terugbetaald?

Niet elk ziekenfonds voorziet een terugbetaling.

  • Helan (vroeger Partena en Onafhankelijk Ziekenfonds) betaalt jaarlijks zonder voorschrift 50 euro terug, per paar podologische zolen.
  • De Liberale Mutualiteit betaalt tweejaarlijks 30 euro terug.