steunzolen wingene

Steunzolen Wingene

De Wildenburgwandelroute, de Gulke Putten of wandelnetwerk Bulskampveld in het gelijknamige provinciaal domein: Wingene is wandelgebied, daar bestaat geen twijfel over. Wil u op een blijvende, goede manier aan de wandel, dan zijn podologische zolen of steunzolen misschien de aangewezen oplossing?

Steunzolen of podologische zolen zijn geen evidentie en de kans dat je ze op woensdagochtend tijdens de markt in Wingene aantreft, is klein. En dat is logisch, want podologische zolen en steunzolen horen perfect te passen, zijn doorgaans vederlicht maar hebben een lange levensduur. Ze worden speciaal op maat gemaakt om uw hele lichaam die perfecte ondersteuning en balans te geven, dus zijn ze ijzersterk.

In podologische praktijk  ‘More than feet‘ kan podoloog Kris Desaever de juiste analyse maken. Op die manier bent u zeker: uw steunzolen zijn een meerwaarde en die wandeling in de buurt van Wingene wordt binnenkort weer een plezier! Ook joggers en competitieve lopers kunnen dankzij een goed loopschoenenadvies en eventuele zooltherapie vaak nog een stuk van hun beste tijd schaven.

Tot slot nog dit: steunzolen of podologische zolen zijn twee begrippen voor twee verschillende zaken. Uw podoloog maakt u graag wegwijs.