steunzolen tielt

Steunzolen Tielt

Verliep de laatste Tieltse Kerstcorrida niet helemaal zoals gehoopt? Leverde het een pijnlijk eindejaar op? Podologische praktijk ‘More than feet’ uit Tielt kijkt bij het stellen van de juiste diagnose verder dan de voeten lang zijn. Naast tal van andere, uiteenlopende behandelingswijzen kan podoloog Kris Desaever u ook wegwijs maken in de zoektocht naar de correcte podologische zolen of steunzolen.

In Tielt is ‘More than feet’ perfect uitgerust om u doorheen het hele proces bij te staan. Uiteraard zijn de voeten een essentieel aspect tijdens de analyses, maar klachten of afwijkingen ter hoogte van de knie, heup of lage rug worden tijdens de uitgebreide screenings net zo goed ontdekt.

Die eerste screening gebeurt steevast ter plaatse, in de praktijk in Tielt. Afwijkingen hogerop in het lichaam, zijn op hun beurt vaak terug te leiden tot een onbalans die start bij de voeten. Podologische zolen of steunzolen corrigeren de natuurlijke positie van de voeten en creëren (opnieuw) een lichaam in balans. Met name joggers en competitieve lopers kunnen dankzij een goed loopschoenenadvies en eventuele zooltherapie vaak nog een stuk van hun beste tijd schaven.

Podologische zolen of steunzolen zijn met andere woorden vaak een cruciaal onderdeel van de behandeling. Kom je de eerste keer bij ons langs in Tielt? Breng verschillende schoenparen mee. Draagt u al steunzolen? Ook die kunnen ons heel wat leren. De volgende Kerstcorrida – in Tielt altijd op 26 december – wordt er eentje zonder zorgen.

Tot slot nog dit: steunzolen of podologische zolen zijn twee begrippen voor twee verschillende zaken. Uw podoloog maakt u graag wegwijs.