steunzolen ruiselede

Steunzolen Ruiselede

Steunzolen of podologische zolen zijn twee begrippen voor twee verschillende zaken. Toch worden ze vaak door elkaar gebruikt. Podoloog Kris Desaaever maakt u graag wegwijs in zijn praktijk ‘More than feet’. 

U zou niet de eerste zijn die vaststelt dat de ochtendlijke of zondagse wandelingen door Provinciaal Domein Bulskampveld of in de Vorte Bossen in Ruiselede moeilijker en zelfs een beetje pijnlijk verlopen. Afwijkingen hogerop in het lichaam zijn vaak terug te leiden naar een onbalans die start bij de voeten. Podologische zolen of steunzolen corrigeren de natuurlijke positie van de voeten en creëren zo (opnieuw) een lichaam in balans.

Maar: zeg dus nooit zomaar ‘steunzolen’ tegen podologische zolen. Dat, en heel veel andere praktische zaken, legt podoloog Kris Desaever u met veel plezier uit tijdens de eerste consultatie in ‘More than feet’. Vraag raad en advies, en laat u van bij de start goed informeren: steunzolen zijn in ideale omstandigheden een podologische behandeling, waaraan een uitgebreide analyse voorafgaat. In podologische praktijk  ‘More than feet‘ kan podoloog Kris Desaever die juiste analyse maken. 

Zo bent u zeker dat uw steunzolen een meerwaarde zullen zijn en dat die wandelingen door Ruiselede of in Bulskampveld snel weer een plezier worden.