steunzolen pittem

Steunzolen Pittem

Naast tal van andere, uiteenlopende behandelingswijzen kan podoloog Kris Desaever u ook wegwijs maken in de zoektocht naar de correcte podologische zolen of steunzolen. Als Pittem Berg omhooglopen moeilijk wordt, is het misschien tijd om de juiste steunzolen of podologische zolen te overwegen.

Podologische praktijk ‘More than feet’ kijkt bij het stellen van de juiste diagnose verder dan de voeten lang zijn en is perfect uitgerust om u doorheen dat proces bij te staan. Uiteraard zijn de voeten een essentieel aspect tijdens de analyses, maar klachten of afwijkingen ter hoogte van de knie, heup of lage rug worden tijdens een uitgebreide screening net zo goed ontdekt. Die eerste screening gebeurt ter plaatse in de praktijk. Een korte verplaatsing vanuit Pittem, richting Tielt. Over of langs Pittem Berg.

Afwijkingen hogerop in het lichaam zijn vaak terug te leiden naar een onbalans die start bij de voeten. Podologische zolen of steunzolen corrigeren de natuurlijke positie van de voeten en creëren zo (opnieuw) een lichaam in balans. Joggers, recreatieve sporters en competitieve lopers kunnen dankzij een goed loopschoenenadvies en eventuele zooltherapie vaak nog een stuk van hun beste tijd schaven. Jawel, ook op dat lange eind tot boven op Pittem Berg. Komt u de eerste keer bij ons langs? Breng verschillende schoenparen mee. Draagt u al steunzolen? Ook die kunnen ons heel wat leren.