steunzolen meulebeke

Steunzolen Meulebeke

Om in Meulebeke een mooie wandeling uit te stippelen, hoeft u het niet ver te zoeken. Het Hulsteveldpad, het Paanderspad of het Gaverspad … keuze genoeg. Maar om leuk te wandelen, moeten de voeten in topconditie zijn. Naast tal van andere, uiteenlopende behandelingswijzen kan podoloog Kris Desaever u wegwijs maken in de zoektocht naar de correcte podologische zolen of steunzolen.

Zeg nooit zomaar ‘steunzolen’ tegen podologische zolen. Dat, en heel veel andere praktische zaken, legt podoloog Kris Desaever u met veel plezier uit tijdens de eerste consultatie in ‘More than feet’.

Vraag raad en advies, en laat u van bij de start goed informeren: steunzolen zijn in ideale omstandigheden een podologische behandeling, waaraan een uitgebreide analyse voorafgaat. In podologische praktijk ‘More than Feet‘ kan podoloog Kris Desaever die juiste analyse maken. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de verplaatsing vanuit Meulebeke naar de praktijk maken. Dat mag te voet, al zal de terugweg na de behandeling door podoloog Kris Desaever wellicht aangenamer verlopen.