steunzolen dentergem

Steunzolen Dentergem

Wandelt u weleens door de Meikensbossen? De Dentergemse Baliekouter? De gemeente Dentergem investeert bewust in aangename wandelpaden. En u investeert ongetwijfeld ook in uzelf. Wist u dat schoenen met een uitneembaar voetbed essentieel zijn als u podologische zolen of steunzolen nodig hebt? Dat, en heel veel andere praktische zaken, vertelt podoloog Kris Desaever u met veel plezier tijdens de eerste consultatie in ‘More than feet’.

Podologische zolen kunnen net zoals steunzolen een onbalans in uw lichaam behandelen. Ze corrigeren de natuurlijk positie van de voet of voeten en sturen bij waar nodig. Het resultaat is een lichaam dat weer in balans is en lichamelijk ongemak dat tot het verleden behoort.

Joggers, wandelaars en competitieve lopers vinden dankzij een goed loopschoenenadvies en eventuele zooltherapie opnieuw plezier in hun activiteiten.

Vraag raad en advies, en laat u goed informeren: steunzolen zijn in ideale omstandigheden een podologische behandeling, waaraan een uitgebreide analyse voorafgaat. In podologische praktijk  ‘More than feet‘ kan podoloog Kris Desaever die juiste analyse ter plaatse maken. Zo bent u zeker en gerust: uw steunzolen zijn een meerwaarde en die wandeling door de Dentergemse Meikesbossen of de Baliekouter wordt weer een plezier.