steunzolen ardooie

Steunzolen Ardooie

De Ardooieveldwandelroute is een echte bos-en parkwandeling. Ze start in Ardooie op de parking van Provinciedomein ’t Veld en hoewel de vaak zachte ondergrond een zegen kan zijn voor de voeten, blijft een lichaam in balans essentieel om maximaal te genieten. Steunzolen of podologische zolen zijn dan ook niet iets om licht over te gaan. U koopt ze bij voorkeur na advies van een podoloog en niet op de zondagse markt in Ardooie. Hoe gezellig het daar ook is.

Podologische zolen en steunzolen horen perfect te passen, zijn doorgaans vederlicht maar hebben wel een lange levensduur. Ze worden daarom speciaal op maat gemaakt, om uw hele lichaam een perfecte ondersteuning en balans te geven, dus zijn ze ijzersterk. 

Om steunzolen en podologische zolen op een goede manier in uw schoenen te integreren, is bovendien een schoen met uitneembaar voetbed noodzakelijk. Maak dus niet de fout ‘zomaar even snel een paar steunzolen’ te kopen. De juiste steunzolen en correcte podologische zolen zijn twee verschillende dingen. Vraag advies aan uw podoloog.

Podologische praktijk ‘More than feet’ kijkt bij het stellen van de juiste diagnose verder dan de voeten lang zijn. Naast tal van andere, uiteenlopende behandelingswijzen kan podoloog Kris Desaever u wegwijs maken in de zoektocht naar de correcte podologische zolen of steunzolen. Voor u het weet staat u – met nieuw schoeisel – opnieuw op de Ardooise parking aan ’t Veld.