medische pedicure tielt

Medische pedicure Tielt

Bij ‘More than feet uit Tielt kan u terecht voor podologie. Dat behelst naast bewegingsanalyse ook een – net zo belangrijk – stuk podologische voetverzorging. Dat laatste wordt in de volksmond (en dus ook in Tielt) vaak benoemd als ‘medische pedicure’.

Veel meer dan louter esthetisch focust de medische pedicure die door een podoloog wordt uitgevoerd op de oorzaak van huid-, nagel- en voetaandoeningen. Niettegenstaande dat, start elke podologische voetverzorging of medische pedicure met een basisverzorging van de voetnagels en -huid.

Ook specifieke problemen zoals eelt, kloven, eksterogen of likdoorns kunnen op de juiste behandeling rekenen, net zoals de aanpak van beschadigde, uit- of ingroeiende nagels en pijnlijke nagelwallen tot de podologische voetverzorging of medische pedicure behoort. De podoloog die de medische pedicure uitvoert, zal vanzelfsprekend evenveel oog hebben voor professioneel advies en preventieve maatregelen als voor de verzorging van huid-, nagel- en voetaandoeningen. Ook voetproblemen die het gevolg zijn van diabetes of reuma krijgen de juiste aandacht en zorg.

‘More than feet’ is in Tielt uw eerste aanspreekpunt als het gaat over voetverzorging of – zo u wenst – medische pedicure.