medische pedicure meulebeke

Medische pedicure Meulebeke

Met het Hulsteveldpad, het Paanderspad, het Gaverspad en kasteeldomein Ter Borcht in de onmiddellijke buurt is Meulebeke geen leuke plaats om last het hebben van pijnlijke voetproblemen.  Een correcte medische pedicure, uitgevoerd door een podoloog, is een aangename behandeling van allerlei voet-, nagel- en huidaandoeningen maar focust ook op de oorzaak daarvan. Ook voetproblemen die het gevolg zijn van diabetes of reuma komen daarbij aan bod. Voetproblemen die het gevolg zijn van diabetes of reuma kunnen vanzelfsprekend op de juiste aandacht rekenen.

Voetverzorging is – naast bewegingsanalyse – het tweede luik van de podologie, al spreekt men (ook ver buiten Meulebeke) vaak van ‘medische pedicure’.

Elke medische pedicure of podologische voetverzorging behelst een basisverzorging van de voethuid en -nagels. Aanvullend kunnen specifieke nagel- en huidproblemen zoals eelt, likdoorns, eksterogen of kloven aangepakt worden en ook speciale behandelingen van beschadigde, uit- of ingroeiende nagels en pijnlijke nagelwallen behoren tot de podologische voetverzorging of medische pedicure. Behalve het verzorgend element, kan een medische pedicure ook de nadruk leggen op preventie of professioneel advies.

Na een goede podologische voetverzorging of – zo u wenst – medische pedicure dartelt u binnenkort weer in topvorm door Meulebeke.